Tříkrálový koncert na ČT1 již dnes 8. ledna v 18.00 hodin

Po dvou letech, kdy covidové okolnosti způsobily, že se přímý přenos tohoto charitativního koncertu nekonal z Městského divadla Brno, ale z televizního studia, se vracíme na jeviště MDB. A to již po šestnácté. Koncert ve prospěch Tříkrálové sbírky pořádané Charitou ČR je formou poděkování všem, kteří se sbírky účastní – koledníkům z celé republiky i všem, kteří do sbírky přispívají.

Koncert je koncipován především pro mladé publikum v hledišti, tedy koledníky – proto vystoupí skupina Like it, která představí píseň z nového alba. Dalšími interprety jsou Hana Holišová, která letos zvtvárnila roli Marty Kubišové v muzikálu Marta. Se skupinou New Time 7 zazpívá slavnou Depeši. Kateřina Marie Tichá a kapela Bandjeez připomene svým vystoupením nedávno zesnulého a mnoha Zlatými slavíky ověnčeného Davida Stypku. Vystoupí také Adam Mišík a průvodci koncertem budou opět Martina Kociánová a Jan Čenský.

Součástí koncertu budou jako každý rok také krátké reportáže, které přiblíží využití výtěžku Tříkrálové sbírky. Tentokrát se podíváme do Oblastní charity České Budějovice a do Rychnova nad Kněžnou.

Sledovat můžete i zpětně na webu České televize ivysilani.cz ZDE .