Senioři farnosti Krnov přijali pozvání do křesťanské TV NOE k prohlídce studia a na mši svatou v místní kapli

Senioři farnosti Krnov přijali v pondělí 27. března pozvání do křesťanské TV NOE k prohlídce studia. Doprovázel je také krnovský děkan P. Karel Doležel, který v místní kapli sloužil mši svatou.

Během prohlídky studiového prostoru mohli naši senioři vidět, jak se natáčí televizní pořady, jaké technické vybavení se využívá a dozvědět se více o každodenní práci lidí, kteří se podílejí na tvorbě programů. Tato prohlídka byla pro seniory zajímavým zážitkem a příležitostí prozkoumat, jak vypadá televizní produkce z blízka. Zároveň spojená se slavením mše svaté v místní kapli, kterou znají z televizních obrazovek.

Křesťanská televize NOE se zaměřuje na šíření křesťanského poselství prostřednictvím televizního vysílání, internetu a dalších moderních technologií. Jejím cílem je přinášet lidem naději, povzbuzení a inspiraci z Božího slova, které má moc změnit naše životy. TV NOE se snaží vysílat kvalitní programy, které osloví a pomohou lidem bez ohledu na jejich věk, národnost či zázemí. V programovém schématu najdete kromě kázání a biblického vzdělávání také relace pro děti, ženy a muže, zajímavé dokumenty, koncerty a další pořady s křesťanskou tématikou.